dimarts, 21 de febrer del 2017

El CEDIM ha actualitzat l'Atles domenequià

Durant el procés d'elaboració de Lluís Domènech i Montaner (1849-1923). Obra arquitectònica raonada, s'han localitzat projectes arquitectònics i decoratius fins ara inèdits que s'han inclòs a l'obra raonada. Es tracta de projectes, alguns d'ells executats i d'altres que, per diverses raons, no van ser portats a terme.
Aquestes noves incorporacions s'han inclòs a l'apartat Atles domenequià, a la qual podeu accedir des de la web del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner.

L'Atles domenequià va ser el primer projecte realitzat pel CEDIM des de la seva fundació, i ha estat el punt de partida de les posteriors investigacions i publicacions. En l'Atles domenequià podeu trobar la localització, descripció i període en el qual pertany l'obra. En la mateixa pàgina podeu trobar un enllaç que us dirigeix a un Google maps que situa geogràficament les obres, i inclou breus fitxes que incorporen una fotografia, localització, descripció i estat de conservació de l'obra domenequiana.



Si teniu interès en saber més sobre cadascuna de les obres de Lluís Domènech i Montaner, podeu trobar tota la informació a Lluís Domènech i Montaner (1849-1923). Obra arquitectònica raonada, Vol. 1 i Vol. 2., que podeu adquirir a les seus de la llibreria Laie de Barcelona o posant-vos en contacte amb el CEDIM a través del nostre correu electrònic: lluisdomenechmontaner@gmail.com