dilluns, 28 de setembre del 2015

Ja podeu inscriure-us a la II Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner

Després de l'èxit de la I Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner del passat 2014, a la que hi van assistir més de 200 persones, el Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner vol donar continuïtat i consolidar aquesta iniciativa amb la realització de la II Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner. Enguany s'incorporaran nous punts visitables, obra de l'arquitecte, com la Casa Roura, l'Ateneu de Canet de Mar, la Masia Rocosa, la Casa Domènech i la Fàbrica Jover, Serra i Cia.

L'objectiu principal de la II Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner és difondre la figura de l'arquitecte acostant-lo, d'una manera amena i lúdica al públic en general, a grans i petits, amb la intervenció de diversos actors que donaran vida a personatges relacionats amb Lluís Domènech i Montaner i que ens faran reviure l'època d'entresegles a Canet de Mar.

La II Ruta teatralitzada forma part dels actes emmarcats en les Jornades Europees de Patrimoni a Catalunya 2015, que es celebren els dies 9, 10, 11 i 12 d'octubre, una iniciativa celebrada a escala internacional amb el suport del Consell d'Europa.

La II Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner es realitzarà el proper dissabte 10 d'octubre en dos torns, a les 20.00 h i a les 21.30 h, amb una durada d'aproximadament una hora i mitja. 

El punt de trobada serà davant la Casa Roura (Riera Sant Domènec, 1).


Per tal d'inscriure-us a la ruta (gratuïta i amb places limitades), haureu d'enviar el vostre nom, cognoms i torn en el que preferiu assistir, a través del correu electrònic: lluisdomenechmontaner@gmailcom