dilluns, 21 de setembre del 2015

El CEDIM, molt present en la 8a Fira Modernista


El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner ha participat en la 8a edició de la Fira Modernista de Canet de Mar, que s'ha celebrat durant aquest cap de setmana, amb l'acte de presentació de la Domenechiana 6, la visita teatralitzada a la Casa Roura, la presentació de la conferència Lluís Domènech i Montaner, el meu avi, i amb la parada del CEDIM a la Fira Modernista.

El CEDIM ha estat present a la Fira en una de les parades per donar a conèixer les activitats i productes que ofereix: la revista Domenechiana, el ventall de rutes en diferents idiomes (català, castellà, anglès i rus), els llibres dedicats a la figura i obra de Lluís Domènech i Montaner i la II Ruta teatralitzada Lluís Domènech i Montaner que es portarà a terme el proper dissabte 10 d'octubre a Canet de Mar.






Recordem que si voleu adquirir la Domenechiana, podeu fer-vos subscriptors per 20 euros l'any, amb la qual rebreu les dues revistes a casa i podreu gaudir d'una ruta gratuïta per a dues persones.



El president del Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner, Carles Sàiz i Xiqués, va presentar la conferència organitzada per l'Assamblea territorial de l'ANC dins els actes de la Fira Modernista.
La conferència Lluís Domènech i Montaner, el meu avi, va anar a càrrec de la néta de Lluís Domènech i Montaner, Mercè Domènech Casellas, que explicà records i anècdotes de les seves vivències amb el seu avi. 
L'acte comptà amb la presència d'una setantena de persones que van poder escoltar les paraules de la néta de l'arquitecte, acompanyades de fotografies de la família en un entorn domenequià, la sala principal de la Casa Roura.