dimarts, 5 de maig del 2015

El CEDIM engega dues rutes Lluís Domènech i Montaner per Canet de Mar, en català, castellà, anglès i rus

El Centre d'Estudis Lluís Domènech i Montaner segueix avançant en la difusió de la vida i obra de l'arquitecte modernista. Aquest mes de maig el CEDIM engega les rutes Lluís Domènech i Montaner per Canet de Mar, en català, castellà, anglès i rus
La Ruta Domènech i Montaner 1 consisteix en una passejada d'una hora pel centre de Canet comentant les obres domenequianes com són la Casa Roura, l'Ateneu de Canet, la Casa Domènech, la Masia Rocosa i una visita a la Casa museu Domènech i Montaner de la mà dels experts del Centre d'Estudis.

El preu per persona és de 10 euros (inclou el guiatge i l'entrada al museu inclosa) i el nombre mínim de participants per realitzar la ruta és de 15.
La Ruta Domènech i Montaner 2 és un una activitat que permet gaudir d'una estada de tot un dia a Canet de Mar. Es comença amb la passejada domenequiana comentada a la Casa Roura, l'Ateneu, la Casa Domènech i la Masia Rocosa. Es visita la Casa Museu Domènech i Montaner i. tot seguit, després de passar per la fàbrica Jover i Serra, obra també de l'arquitecte, es fa una parada per dinar i a la tarda es visita el Castell de Santa Florentina, que també va ser restaurat i ampliat per Lluís Domènech i Montaner a finals de segle XIX i començament del XX.
El preu per persona és de 40 euros (inclou el dinar, guiatge i totes les entrades) i el nombre necessari per realitzar aquesta ruta és de 15 participants.
D'altra banda, el CEDIM està treballant en un projecte de ruta escolar al voltant de la figura i obra de Lluís Domènech i Montaner per oferir-lo als centres docents de Catalunya. L'activitat, que comptarà amb un dossier pedagògic per seguir treballant el tema a les aules, té el suport del Centre de Recursos Pedagògics de l'Alt Maresme.
Per a més informació sobre les rutes Domènech i Montaner, envieu un correu a lluisdomenechmontaner@gmail.com o bé als telèfons 652 882 457 (català i castellà) i 647 964 203 (anglès i rus).